Hoe is het gesteld met de man in de huidige tijd? Het afgelopen jaar heeft Moedige Mannen coaching wetenschappelijk onderzoek gedaan naar het zelfbeeld van mannen. Wil jij meer weten over de inzichten en resultaten uit dit onderzoek?
Lees dan hier verder!

Uitdagingen in het leven van mannen

Coaching voor mannen een man die veel aan zijn hoofd heeft.

Herken je dit gevoel? Je komt (te laat) thuis van werk en bent te vermoeid om nog andere dingen te doen. Je werkt om te leven, maar door je werk kom het van leven weinig terecht. Je vrienden die je vroeger wekelijks zag zie je alleen nog maar op verjaardagen. Je vrouw/vriendin klaagt dat je te weinig aandacht voor haar hebt en haar niet begrijpt. Je bent een trotse vader, maar ben je wel een goede vader? Je verdient je geld met je werk, maar eigenlijk wil je meer uit je werk halen. Je bent gescheiden, je ziet je kinderen weinig en je huis is leeg; hoe ga je nu verder?

Van uitdagingen naar problemen

Als man loop je weleens in meer of mindere mate tegen dit soort uitdagingen aan. Dat is prima: het is onderdeel van het leven. Deze uitdagingen kunnen echter ook een signaal zijn voor serieuze problemen:

  • 1.545.007 mannen zijn maandelijks tot dagelijks vermoeid aan het eind van de werkdag.
  • 549.000 kinderen wonen niet bij hun vader.
  • 66% van alle mensen die zelfmoord plegen is man.
  • 92% van alle gevangenen is man.
  • 78% van alle daklozen is man. (Steeds vaker ‘gewone mannen’ die een opeenstapeling van bovenstaande problemen hebben.)

Wil je voorkomen dat je uitdagingen problemen worden? Bekijk dan hier wat mijn coaching voor mannen voor jou kan betekenen.

Wat kan Moedige Mannen coaching voor jou betekenen?

Zo ver hoeft het niet te komen. Ik kan jou als mannen coach hierbij ondersteunen. Door op tijd te werken aan de uitdagingen in je leven kan je voorkomen dat het problemen worden. Als dé specialist in het coachen van mannen ben ik er voor jou. Zie het als een Apk-keuring. Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek bij Moedige Mannen coaching als je wil dat je leven goed blijft draaien en je uit je leven wil halen wat erin zit! Coaching bij Moedige Mannen coaching kan al vanaf € 15,00.