Moedige Mannen coaching

Coaching is een eeuwenoude praktijk begonnen bij de sjamanen en dorpsoudsten waar het heel normaal was om levensvragen neer te leggen en om raad te vragen. Coaching biedt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. De wereld is in beweging zo blijf jij ook in ontwikkeling, bewust of onbewust. Coaching biedt jou de mogelijkheid om te sparren met ideeën over werk & privé, te reflecteren en te leren. Het mooie van coaching is dat jij baas bent van je eigen ontwikkelingsproces. De coach kan jou hierin ondersteunen door de juiste vraag te stellen, tools mee te geven en goed te luisteren.

Een handje helpen

Mannen coaching

Tegenwoordig is er een grote verscheidenheid aan coaches, van datecoaches tot personal organizers. Wat de meeste coaches gemeen hebben is dat zij gericht zijn op vrouwen. Mannen hebben net zo goed baat bij ondersteuning in hun persoonlijke ontwikkeling. Moedige Mannen coaching is gespecialiseerd in het coachen van mannen.

Oplossingsgericht

Moedige Mannen coaching werkt vooral oplossingsgericht. Dit houdt in dat er voornamelijk oplossingen gewerkt wordt. Uiteraard is er ruimte voor oorzaken, maar de focus ligt bij de oplossing. De eigen kracht van mijn cliënten vormt de kern van het werk. De overtuiging hierin is dat als mannen doen waar hun kracht ligt zij gelukkiger zijn en meer voldoening uit hun leven halen. Het is een oplossingsgerichte en actieve benadering.

Wil jij je ook verder ontwikkelen en het beste uit jezelf halen, neem dan contact met mij op!

Klik hier om meer artikelen te lezen van Moedige Mannen blog.