Ervaringen met Moedige Mannen coaching

Ervaringen

Ervaring Moedige Man uit Zaandam

Raoul Vries heeft mij direct na het intakegesprek vóóraf een overzichtelijk coachingstraject aangereikt. Gedurende de coaching werd duidelijk dat Raoul kennis van zaken heeft en snel doorhad welke paden er bewandeld dienden te worden om het meest optimale coachingseffect te bereiken. Nergens heb ik het gevoel gekregen, dat er bovenmatige druk werd opgelegd. Raoul had altijd een luisterend oor en begrip voor mijn  situatie, maar bleef tegelijkertijd zeer vasthoudend ten aanzien van het gekozen traject. Dat traject verzandde daarom nimmer in vage gesprekken, en het bleef altijd concreet. Raoul gaat derhlave recht op het gekozen doel af. Mijn coachingsvraag is daarmee beantwoord, en ik kan in mijn dagelijkse bezigheden de aangeleerde vaardigheden ook in praktische zin goed toepassen. Raoul, bedankt!

Moedige Man Ondernemer Zaandam 20 maart 2019

Moedige Man uit Heerhugowaard

We hebben de coaching vraag beantwoord er zijn aantal sterke zaken naar voren gekomen waarmee ik aan de slag kan gaan om de juiste werkgever te vinden voor een toekomstige carrier switch.
aantal voorbeelden: positieve manier samenwerken met mensen, werken met goals.

Belangrijkste vragen zijn beantwoord nu langzaam tijd voor het spannendste gedeelte het praktijk gedeelte, want daar moet het toch allemaal in gaan gebeuren en wie weet wat voor nieuwe impulsen er op mijn ontdekkingstocht zullen komen.

Fijn dat ik je regelmatig kan contacten mocht ik vragen of twijfels hebben.

Moedige Man Assistent Manager Heerhugowaard 10 april 2019

Wil je vrijblijvend kennismaken met Moedige Mannen coaching? Schrijf je dan nu in voor de gratis workshop ‘ManZijn’!