Events

Events Moedige Mannen coaching

Moedige Mannen coaching biedt naast het coachen van mannen en het bloggen nu ook events aan. Deze events zijn gericht op coaching en persoonlijke ontwikkeling. Op een laagdrempelige manier kun je kennismaken met wat coaching en persoonlijke ontwikkeling voor jou kan betekenen. Moedige Mannen coaching biedt de volgende events aan:

  • Spreekuur
  • Webinars
  • Lezingen
  • Workshops

Op deze pagina kun je alles vinden over deze events. Je vindt hier aankomende events, voorgaande events en alle informatie die jij nodig hebt om mijn events bij te wonen. Tot snel bij één van mijn events!

Overzicht van alle events

Wordcloud inloopspreekuur Moedige Mannen coaching jan 2018

Primeur in Alkmaar: gratis coaching inloopspreekuur voor mannen

Het eerste gratis inloopspreekuur voor mannen in Alkmaar! 2018 is net begonnen. Het begin van het jaar is een goed moment om te kijken waar je staat en waar je naartoe wil gaan. Mijn gratis inloopspreekuur biedt daarom een goede start om jouw voornemens waar te maken! Vanaf dinsdag 9 jan. 20.00 – 21.00 in Wijkcentrum Daalmeer, elke tweede dinsdag van de maand.

Man 2.0

Lezing Man 2.0: (over) leven in de betonnen jungle

Hoe kan jij optimaal profiteren van de kansen in de huidige maatschappij? Tijdens deze lezing gaan ik het hebben over wat man 2.0 voor jou kan betekenen.