Logo Moedige Mannen coaching

Op zondag 1 september 2019 organiseert Moedige Mannen coaching om 15.00 uur de gratis workshop ‘ManZijn’. De workshop vindt plaats tijdens de Open Dag in Wijkcentrum De Oever, Amstelstraat 1 in Oudorp Alkmaar. Mannenkracht is dé ‘men only’ workshop voor en door mannen in Alkmaar en omstreken. Ben jij ook benieuwd naar wat ManZijn voor jou kan betekenen? Lees dan snel verder! 

Workshop ‘ManZijn’

Er wordt weleens gezegd: ‘Je wordt geboren als vrouw, maar een man wordt je’. Wat houdt het dan in om man te zijn? Iedereen heeft daar zijn eigen ideeën over: macho, metroseksueel, hipster, oerman en meer van dat soort onzin. In deze workshop gaan we het samen met andere mannen hebben over het ManZijn. Wat houdt dit in voor ons als mannen, maar vooral wat betekend dit voor jou persoonlijk? In hoeverre herken jij je in het huidige manbeeld en waar loop je tegenaan? Daarnaast gaan wij op een creatieve manier kijken naar wat jij nodig hebt om volledig in je kracht te komen. Tijdens de workshop zal ik ook meer vertellen over Moedige Mannen coaching en over mijn aankomend onderzoek ‘De staat van de man anno 2019’. Deze workshop is alleen voor mannen. Aan het einde van de workshop heb jij een beter beeld van je ManZijn en krijg je een aantal handvaten om hiermee om te gaan.

Op zondag 1 september om 15.00 uur organiseert Moedige Mannen coaching de workshop ‘ManZijn’ in Wijkcentrum de Oever.

Via het het inschrijfformulier onderaan de pagina kun jij je inschrijven voor de workshop.

Moedige Mannen coaching op de Open Dag van De Oever

Moedige Mannen coaching organiseert een workshop in Wijkcentrum De Oever en heeft ook een informatiestand. Moedige Mannen coaching is van 13.00 – 16.00 uur in zaal 7 te vinden bij stand nummer 7 (na de hoofdingang, tweede ingang rechts).

Bij de stand kan je meer informatie krijgen over coaching en persoonlijke ontwikkeling voor mannen. Je kan hier met al je vragen terecht over bijvoorbeeld persoonlijke ontwikkeling, werk, (hoog)gevoeligheid, relaties en zingeving. Ben of ken je een man die vragen heeft over bovenstaande onderwerpen en meer? Ben je nieuwsgierig naar wat Moedige Mannen coaching voor jou kan betekenen? Kom dan op zondag 1 september vanaf 13.00 uur langs bij de stand van Moedige Mannen coaching!

Moedige Mannen coaching

Moedige Mannen coaching is de specialist in het coachen van mannen. Mannen lopen tegen specifieke uitdagingen aan en daar is niet altijd ruimte voor bij je partner, familie, vrienden of op je werk. In mijn coaching ga ik uit van de eigen kracht van mannen. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende methodes uit de oplossingsgerichte methodiek, motiverende gespreksvoering, positieve psychologie, cognitieve gedragstherapie en NLP. Elk traject heeft een duidelijk begin en eind waardoor het nooit verzand en er duidelijke en praktische resultaten worden bereikt.

Wil jij meer weten over ManZijn en over coaching voor mannen? Schrijf je dan nu in voor de workshop ‘ManZijn’ of kom langs bij onze informatiestand op 1 september 2019!

  • Dit veld is bedoeld voor validatie en moet ongewijzigd blijven.