Over mij

“Moedige Mannen coaching is ontstaan, omdat het huidige coachingsaanbod te weinig gericht is op mannen. Met mijn missie, kennis en ervaring met persoonlijke ontwikkeling ondersteun ik mannen in hun zelfontwikkeling.”
Raoul Vries, Moedige Mannen coach

Mijn missie: zelfontplooiing voor mannen

Mijn missie is om persoonlijke ontwikkeling voor mannen te stimuleren en toegankelijker te maken. Door mijn eigen ervaring en onderzoek ben ik erachter gekomen dat er weinig bekend is over persoonlijke ontwikkeling voor mannen. Ik ben ervan overtuigd dat elke man baat heeft bij persoonlijke ontwikkeling en in het verlengde daarvan coaching. In een wereld dat steeds sneller beweegt en complexer wordt is het ook voor mannen belangrijk om flexibel te zijn en mee te bewegen. Ik wil hier mijn bijdrage aan leveren door mannen te informeren en te inspireren via mijn Moedige Mannen blog en ze te coachen via Moedige Mannen coaching.

Mijn kennis

Ik ben drie jaar geleden begonnen met de opleiding Toegepaste Psychologie met een specialisatie in coaching en counseling om bovenstaande vaardigheden te verfijnen en een goede theoretische basis te kunnen vormen. Ik ben getraind in motiverende gespreksvoering, psychologische gespreksvoering, diagnosticeren en oplossingsgericht coachen. Tevens houd ik mij bezig met positieve psychologie. Om mijn kennis te delen en persoonlijke ontwikkeling onder mannen bespreekbaar te maken ben ik de “Moedige Mannen blog” begonnen.

Mijn ervaring

Ik heb zelf te maken gehad met overmatige stress, overspannenheid en burn-out door teveel met anderen bezig te zijn, te weinig grenzen aan te geven en te weinig voor mijzelf te zorgen. Tijdens deze periode heb ik ondersteuning gezocht en begon ik met de weg naar boven. Ik heb mijn eigen kracht hervonden en ben mij gaan toewijden aan bovenstaande missie. Graag help ik jou dezelfde situatie te voorkomen of gezamenlijk de weg naar boven te vinden.

Naast mijn eigen ervaring met persoonlijke ontwikkeling deel ik ook mijn kennis en ervaring:

Wil jij je verder ontwikkelen en klaar zijn voor de uitdagingen die op jouw pad komen? Neem dan contact op met mij.