Over mij


Moedige Mannen coaching is ontstaan, omdat het huidige coachingsaanbod te weinig gericht is op mannen. Met mijn missie, kennis en ervaring met persoonlijke ontwikkeling ondersteun ik mannen in hun zelfontwikkeling

MIJN MISSIE: ZELFONTPLOOIING VOOR MANNEN

Mijn missie is om persoonlijke ontwikkeling voor mannen te stimuleren en toegankelijker te maken. Door mijn eigen ervaring en onderzoek ben ik erachter gekomen dat er weinig bekend is over persoonlijke ontwikkeling voor mannen. Ik ben ervan overtuigd dat elke man baat heeft bij persoonlijke ontwikkeling en in het verlengde daarvan coaching. In een wereld dat steeds sneller beweegt en complexer wordt is het ook voor mannen belangrijk om flexibel te zijn en mee te bewegen. Ik wil hier mijn bijdrage aan leveren door mannen te informeren en te inspireren via mijn Moedige Mannen blog en ze te coachen via Moedige Mannen coaching.

MIJN KENNIS

Ik ben drie jaar geleden begonnen met de opleiding Toegepaste Psychologie met een specialisatie in coaching en counseling om bovenstaande vaardigheden te verfijnen en een goede theoretische basis te kunnen vormen. Ik ben getraind in motiverende gespreksvoering, psychologische gespreksvoering, diagnosticeren en oplossingsgericht coachen. Tevens houd ik mij bezig met positieve psychologie. Om mijn kennis te delen en persoonlijke ontwikkeling onder mannen bespreekbaar te maken ben ik de Moedige Mannen blog begonnen.

Mijn ervaring

Ik heb zelf te maken gehad met overmatige stress, overspannenheid en burn-out door teveel met anderen bezig te zijn, te weinig grenzen aan te geven en te weinig voor mijzelf te zorgen. Tijdens deze periode heb ik ondersteuning gezocht en begon ik met de weg naar boven. Ik heb mijn eigen kracht hervonden en ben mij gaan toewijden aan bovenstaande missie. Graag help ik jou dezelfde situatie te voorkomen of gezamenlijk de weg naar boven te vinden.

Naast mijn eigen ervaring met persoonlijke ontwikkeling deel ik ook mijn kennis en ervaring:
– Het publiceren van artikelen op Moedige Mannen blog.
– Het schrijven voor mannenmagazine Manners als expert persoonlijke
ontwikkeling mannen.
– Interview als ervaringsdeskundige en expert op het gebied van hooggevoeligheid bij mannen voor Psychologie Magazine.

Wil jij je verder ontwikkelen en klaar zijn voor de uitdagingen die op jouw pad komen? Neem dan contact met mij op.

default image

We hebben de coaching vraag beantwoord er zijn aantal sterke zaken naar voren gekomen waarmee ik aan de slag kan gaan om de juiste werkgever te vinden voor een toekomstige carrier switch.
aantal voorbeelden: positieve manier samenwerken met mensen, werken met goals.

Belangrijkste vragen zijn beantwoord nu langzaam tijd voor het spannendste gedeelte het praktijk gedeelte, want daar moet het toch allemaal in gaan gebeuren en wie weet wat voor nieuwe impulsen er op mijn ontdekkingstocht zullen komen.

Fijn dat ik je regelmatig kan contacten mocht ik vragen of twijfels hebben.

Moedige Man Assistent Manager Heerhugowaard 10 april 2019