Lezing Man 2.0: (over)leven in de betonnen jungle

Alkmaar – Mannencoach Raoul Vries, eigenaar van Moedige Mannen coaching, houdt een lezing voor en over de man anno 2017. Wie is deze man? Gedurende een uur word je meegenomen door het leven van de man. Waar liggen de uitdagingen en de kansen? Onderwerpen van maatschappelijke ontwikkelingen tot tips en trics voor je persoonlijke ontwikkeling staan op het programma. De lezing zal plaatsvinden op dinsdag 16 mei van 20.00 – 21.30 uur in Wijkcentrum Daalmeer, Johanna Naberstraat 77B in Alkmaar.

Man in crisis?

Financiële crisis, oorlogen, terrorisme, kindermisbruik in de kerk en via internet, de klimaatcrisis en de opkomst van het populisme en extreem nationalisme. Zomaar een greep van ontwikkelingen die de laatste jaren het nieuws domineerden. Ze hebben allemaal één overeenkomst: mannen staan centraal. Niet zo een goede PR voor de moderne man. Als deze ontwikkelingen het slechtste laten zien van de man, wat is dan het beste wat de man kan zijn?

Mannenemancipatie

Het is tijd voor verandering of beter gezegd het is tijd voor de mannenemancipatie. Mannen kunnen niet meer alleen de man zijn die het vlees op zondag snijdt of de man die gelijk is aan de vrouw. Het wordt tijd voor Man 2.0. Iedereen heeft baat bij een man die in zijn kracht staat en een missie heeft. Waar vroeger de rol van de man duidelijk was als jager, primaire kostwinner en hoofd van het gezin staat deze rol nu op de tocht. De huidige tijd waarin sociale, maatschappelijke en arbeidsontwikkelingen zich snel opvolgen vraagt om een nieuwe rol voor de man.

Over de lezing

Tijdens deze lezing leer je meer over het vinden van je missie, de balans tussen werk en privé, wat je van je vader kan leren, de kracht van een broederschap en wat we hebben meegekregen van onze voorouders. Via deze lezing krijg je meer inzicht over welke invloed deze onderwerpen in jouw leven hebben. Het vormt een goed startpunt voor je persoonlijke ontwikkeling. Graag verwelkom ik jou tijdens mijn lezing op dinsdag 16 mei van 20.00 – 21.30 uur in Wijkcentrum Daalmeer. Inschrijven voor de lezing kan via de volgende link.

Over mij

Ik ben Raoul Vries, eigenaar/mannencoach van Moedige Mannen coaching en blogger. Mijn missie is mannen ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling, zodat zij het beste uit hun leven kunnen halen. Dit doe ik door mannen te coachen op het gebied van werk/privé balans, carrière, zingeving en omgaan met stress en burn-out. Tevens blog ik over persoonlijke ontwikkeling op Moedige Mannen blog en mannenmagazine Manners en geef ik lezingen en workshops. Wil jij jezelf verder ontwikkelen of wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Bekijk dan mijn website.