Moedige Mannen blog

Mannenemancipatie moedige mannen blog

Moedige Mannen blog is een blog voor en door mannen. Het beslaat alle onderwerpen die voor jou als man belangrijk zijn. Je kan hier artikelen vinden over persoonlijke ontwikkeling, werk, relaties, vrienden, familie en stress. Elke twee weken op dinsdag publiceer ik een nieuw artikel.

Nieuwste artikelen

Seven year switch

Het van de andere kant bekijken

/
Aan de hand van het relatieprogramma Seven year switch vertel ik over de valkuilen van je eigen realiteit volgen en wat je kan leren van je partner.
Het jaar van de man 2019

2019: Het jaar van de man

2018 was het jaar van de grote problemen en 2019 wordt het jaar van de grote kansen. Pak jij deze met beiden handen aan? Want 2019 wordt het jaar van de man
Verschil tussen het pad kennen en het pad bewandelen

Het verschil tussen het pad kennen en het pad bewandelen

Boekenwijsheid is makkelijk, hoe pas je dit toe in je leven? Want er is een verschil tussen het pad kennen en het pad bewandelen.
Afwezige vader buiten het gezin

De vloek van de afwezige vader

De vloek van de afwezige vader: ‘42% van de mannen die vaderloos zijn opgevoed verlaten zelf ook hun kinderen. Ik ben bang dat ik ook zo zal worden’
Er is geen tijd te verspillen voor [reventie

Hoe jij door preventie een krachtigere man kan worden

Voorkomen is beter dan genezen. Vindt jij preventie belangrijk? Je kan veel winnen door jezelf te beschermen tegen jezelf.
Hoe kan je geven en nemen

Je kan pas anderen helpen als je jezelf kan helpen

/
Hoe kan je oprecht geven in relaties? Hoe kan je uit relaties krijgen wat jij nodig hebt? In deze blog verken ik de relatie tussen geven en nemen.
Hoe empathie jou helpt

Hoe empathie jou kan helpen

Empathie wordt vaak gezien als iets wat je voor de ander doet. Wat vaak vergeten wordt is dat empathie ook een middel is om je eigen doelen te bereiken.
Leren van je schaamte

Hoe jij je schaamte te boven komt

Schaamte is hardnekkig. Maar je kan als man leren van je schaamte. Als jij je schaamte kan zien voor wat het is kan het zelfs voor je werken.
Hoe schaamte een man breekt

Hoe schaamte een man op zijn knieën krijgt

Zwak zijn. Dit is wat je als man het meest vreest. De schaamte om zwak te zijn breekt ons op. Lees in deze blog meer over wat schaamte met mannen doet