Moedige Mannen blog

Mannenemancipatie moedige mannen blog

Moedige Mannen blog is een blog voor en door mannen. Het beslaat alle onderwerpen die voor jou als man belangrijk zijn. Je kan hier artikelen vinden over persoonlijke ontwikkeling, werk, relaties, vrienden, familie en stress. Elke twee weken op dinsdag publiceer ik een nieuw artikel.

Nieuwste artikelen

Afbeelding van een man die in een landschap is aan het mediteren op zijn ManZijnAfbeelding van Benjamin Balazs via Pixabay.

Hoe ontwikkel je jouw ManZijn?

Als je 18 wordt ben je volgens de wet een man, maar hoe ontwikkele je, jouw ManZijn? Hoe ga je om met zaken als werk, relaties, zingeving en het leven.
Blanke man die een bordje met hulp vasthoudt

Hebben blanke mannen recht op problemen?

Blanke mannen zijn net mensen. Zij kunnen ook in de problemen ook al zou je dat niet verwachten. Welvaart is niet hetzelfde als welzijn.

De eerste stap op weg naar het goede leven

Het recept voor het goede leven is niet altijd makkelijk te vinden. In deze blog artikel vertel ik ook over een van de hoofdingrediënten: geduld.
Aarde die wordt vastgehouden door twee handenImage by Tumisu from Pixabay

Je kan alles bereiken wat je wil, als je maar je best doet?

Mannen geloven graag dat de wereld maakbaar is. Dat is een mooie gedachte zolang alles goed gaat. Maar wat gebeurt er als je faalt?
Vrouw en man zitten aan tafel te daten

De wetenschap achter daten?

Daten is een wetenschap geworden met zeer wisselend succes. Waar gaat het vaak mis in het daten en hoe kan jij het beter doen? Lees nu mijn nieuwste blog!
Tekst met hoe talent en succes je kapot kunnen maken

Hoe talent en succes je kapot kunnen maken

Wat als talent een kwetsbaarheid is en je kapot maakt? Aan de hand van de film Rocketman laat ik zien hoe dit gebeurt en hoe je hiermee om kan gaan.
Briefje met een trouwring en een briefje met I'm sorry! op een slechte maneir een relatie beeindigen

Een relatie goed beëindigen is net zo belangrijk als een relatie goed beginnen

Vindt jij het ook zo moeilijk om een relatie goed te beëindigen? Je bent niet de enige. In deze blog geef ik tips voor het goed beëindigen van een relatie.
Vader en moeder zorgen niet voor zoon mama's boy

Over de loyaliteit aan je moeder en de pijn van je vader

/
In de documentaire Mama's boy gaat Boy Bruinhard op zoek naar zijn vader. Wat kunnen wij leren over zijn loyaliteit aan moeder en de pijn van zijn vader?
Wordcload, angst dat forum voor democratie creëert

Hoe Forum voor Democratie de verkiezingen heeft gewonnen

De overwinning van Forum voor Democratie is indrukwekkend. Wat kan jij hiervan leren?