Een primeur voor mannen in Alkmaar: gratis inloopspreekuur zelfontwikkeling

Alkmaar – Moedige Mannen coach Raoul Vries biedt, voor het eerst in Alkmaar, een gratis inloopspreekuur aan voor mannen. Mannen, of andere mensen die een vraag hebben over een man in hun leven, kunnen bij het spreekuur terecht met vragen over werk, relaties, stress en persoonlijke ontwikkeling. Het inloopspreekuur vindt elke tweede dinsdag van de maand plaats vanaf dinsdag 9 januari 2018 van 20.00 – 21.00 uur in Wijkcentrum Daalmeer, Johanna Naberstraat 77.

Gratis inloopspreekuur voor mannen

Een goede start van het jaar!

2018 is net begonnen. Het begin van het jaar is een goed moment om te kijken waar je staat en waar je naartoe wil gaan. Voor veel mensen is het dan ook hét moment voor goede voornemens. In 2017 stond vooral meer sporten/bewegen, gezond(er) leven en zelfontwikkeling hoog op de lijstjes. Dit zijn mooie voornemens. Helaas is het vaak moeilijk om goede voornemens om te zetten in goede gewoontes. Het inloopspreekuur van Moedige Mannen coaching biedt daarom een goede start om jouw goede voornemens waar te maken!

Met wat voor vragen kan je bij het inloopspreekuur terecht?

Er gebeurt veel in ons leven. Zo is een vaste baan geen zekerheid meer en tegelijkertijd willen we steeds meer uit onze baan halen. Wat is voor jou belangrijk in je werk en waar haal jij voldoening uit? Een relatie is niet altijd makkelijk en regelmatig hard werken. Hoe hou je je relatie goed en voorkom je een scheiding? Vroeger ging je elk weekend met je vrienden uit, maar nu zie je ze alleen nog maar met verjaardagen. Hoe houd je goed contact met je vrienden? Hoe bepaal je je koers tijdens grote levensveranderingen, zoals vaderschap, werkloosheid, pensioen, scheiding of verlies van een dierbare? Deze vragen en meer kunnen we bespreken tijdens het gratis inloopspreekuur voor mannen.

Elke man wordt op bepaalde momenten in zijn leven geconfronteerd met uitdagende situaties. Aan de situatie kan je vaak weinig doen, maar je kan wel kiezen hoe je ermee omgaat. Deze situaties bieden vaak mogelijkheden tot groei, ontwikkeling en moed. Echter heb je niet altijd iemand in je omgeving waar je mee kan sparren en de situatie mee kan bespreken. Coaching is hiervoor het ideale middel. Zonder ellenlange gesprekken en lange trajecten kan je tot de kern komen en kunnen je vragen beantwoord worden. Je voert gesprekken met iemand die gespecialiseerd is in persoonlijke ontwikkeling en die alleen jouw belang voor ogen heeft. Tijdens het gratis inloopspreekuur voor mannen kun je vragen stellen en kennismaken met mannen coaching.

Mentale APK

Persoonlijk ben ik ervan overtuigd dat elke man er baat bij zou hebben om enkele keren per jaar een coachingsgesprek te voeren. Dit geeft je de kans om af te stemmen waar je staat en waar je naartoe gaat. Het houd je scherp en ondersteunt je in je persoonlijke groei. Wij doen een jaarlijkse Apk-keuring voor onze auto om ervoor te zorgen dat alles goed blijft draaien en de auto langer meegaat. Om je eigen leven goed draaiende te houden zou je voor jezelf een mentale APK moeten doen!

Ben je nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen? Kom dan langs bij het gratis inloopspreekuur voor mannen op dinsdag 9 januari van 20.00 – 21.00 uur in Wijkcentrum Daalmeer.

Meer informatie over Moedige Mannen coaching kan je vinden op: www.moedigemannen.nl. Moedige Mannen coaching is bereikbaar via:
Telefoon: 06-53579841
Email: info@moedigemannen.nl.

Moedige Mannen coaching

Ik ben Raoul Vries, coach en eigenaar van Moedige Mannen coaching. Mijn missie is om persoonlijke ontwikkeling voor mannen te stimuleren en bespreekbaar te maken. Ik bied individuele coachingstrajecten aan voor mannen gericht op persoonlijke ontwikkeling, overspannenheid en burn-out. De methode van coaching is oplossingsgericht. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van motiverende gespreksvoering, positieve psychologie en Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). Coaching kan plaatsvinden in wijkcentrum Daalmeer of op locatie naar keuze. Sessies kunnen zowel online als face-to-face plaatsvinden.