Man die doet aan zelfontwikkeling en coaching tijden de coronacrisis

Persoonlijke ontwikkeling tijdens de coronacrisis

De coronacrisis en de bijbehorende maatregelen worden steeds ingrijpender. Dit heeft een grote impact op ons als individu en op ons sociale leven. Dit kan zowel kansen als uitdagingen opleveren. Ik wil jou in deze uitdagende tijd de kans bieden om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. Tijdens de coronacrisis bied ik een korting aan van 50% voor een kennismakingsgesprek en 38% korting op de daaropvolgende coachingsgesprekken via videobellen.

Wat de coronacrisis met jou kan doen

Het coronavirus heeft een grote impact op ons leven. Door de coronacrisis en de aanvullende maatregelen zit je veel thuis en kan je je werk niet doen of moet je het werk anders invullen. Je moet jezelf thuis zien te vermaken of je zit opeens de hele week thuis met je gezin terwijl je gewend bent veel te werken. In een kleine ruimte worden (bestaande) irritaties al snel groter en kan je moeilijk afstand van elkaar nemen. Daarnaast leven we ook nog met een constante spanning over de gevolgen van het coronavirus. Word ik, mijn familie, mijn vrienden of collega’s ziek of zullen ze zelfs overlijden? Verlies ik mijn baan of mijn onderneming? Houdt mijn relatie stand onder deze druk? Hou ik het wel zolang vol met mijzelf? Al deze vragen en meer kunnen je bezighouden en zorgen dat jij niet jezelf kan zijn.

Wat jij tijdens de coronacrisis kan doen

Zoals bij elke crisis biedt ook de coronacrisis kansen. Bijvoorbeeld doordat je meer met elkaar opgescheept zit. Hierdoor ontstaan er kansen om te werken aan je relaties. Het biedt je de mogelijkheid om meer tijd met jezelf, je partner en je kinderen door te brengen. Juist in tijden van crisis kan je verdieping bij elkaar vinden en elkaar steunen nu je elkaar hard nodig hebt. Het biedt ook kansen voor zelfreflectie. Je hebt meer tijd en bent meer op jezelf aangewezen. Als je deze tijd goed benut kan je er beter en veerkrachtiger uitkomen.

Al met al is dit het juiste moment om aan jezelf te werken. Of dit nu is om de nadelige gevolgen te neutraliseren, de voordelen van de corona crisis te plukken of beide.

Tijdens de coronacrisis bied ik een korting aan van 50% voor een kennismakingsgesprek van een uur via videobellen (€ 35,- i.p.v. € 70,-) en 38% korting op de daaropvolgende coachingsgesprekken via videobellen (€ 75,- i.p.v. € 105,-).

Wil je gebruik maken van deze actie schrijf je dan in via het volgende formulier:

  • Dit veld is bedoeld voor validatie en moet ongewijzigd blijven.