Samenwerking met mannenmagazine Manners

Alkmaar – Moedige Mannen coaching gaat samenwerken met Manners, één van de grootste online mannenmagazines van Nederland. Vanaf 4 mei zal Raoul Vries als expert artikelen schrijven over persoonlijke ontwikkeling voor Manners. Manners vindt het belangrijk om mannen op alle fronten van hun leven te inspireren en ziet persoonlijke ontwikkeling als een belangrijke aanvulling op hun huidige content.

Gouden combinatie

Samen met Manners magazine ga ik op zoek naar wat persoonlijke ontwikkeling voor mannen betekend. In de huidige samenleving, waar ontwikkelingen zich snel opvolgen en veel verwacht wordt van mannen, is het creëren van een stevige basis geen overbodige luxe. Wie is de moderne man en op wat voor manier kan hij zich persoonlijk ontwikkelen? Moedige Mannen coaching en Manners werken samen om deze vraagstukken bespreekbaar te maken. Manners is een magazine die de man wil inspireren om zelfverzekerd en positief in het leven te staan. De man die zowel zijn carrière als zijn sociale leven serieus neemt. Mijn missie is om mannen te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling, zodat zij het beste uit hun leven kunnen halen. Kortom, een gouden combinatie.

Met 300.000 unieke bezoekers per maand en ruim 1.000.000 paginabezoeken is Manners één van de grootste online mannenmagazines van Nederland. Er worden in 6 artikelen gepubliceerd over drie overkoepelende onderwerpen: werk, relaties en stress.

Het eerste artikel gaat over ‘Wat wil ik nou echt in mijn carrière?’ en is vanaf 4 mei te lezen op manners.nl. Benieuwd je naar mijn artikelen? Via de volgende link kan je het eerste artikel lezen.

Over mij

Ik ben Raoul Vries eigenaar/mannencoach van Moedige Mannen coaching en blogger. Mijn missie is mannen ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling zodat zij het beste uit hun leven kunnen halen. Dit doe ik door mannen te coachen op het gebied van balans tussen werk & privé, carrière, zingeving en omgaan met stress en burn-out. Tevens blog ik over persoonlijke ontwikkeling op Moedige Mannen blog en mannenmagazine Manners, geef ik lezingen en workshops. Wil jij jezelf verder ontwikkelen of wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Bekijk dan mijn website: www.moedigemannen.nl.