Een primeur voor mannen in Alkmaar: gratis inloopspreekuur zelfontwikkeling

Wordcloud inloopspreekuur Moedige Mannen coaching jan 2018

Een goede start van het jaar!

2018 is net begonnen. Het begin van het jaar is een goed moment om te kijken waar je staat en waar je naartoe wil gaan. Voor veel mensen is het dan ook hét moment voor goede voornemens. In 2017 stond vooral meer sporten/bewegen, gezond(er) leven en zelfontwikkeling hoog op de lijstjes. Dit zijn mooie voornemens. Helaas is het vaak moeilijk om goede voornemens om te zetten in goede gewoontes. Mijn gratis inloopspreekuur biedt daarom een goede start om jouw goede voornemens waar te maken!

Met wat voor vragen kan je bij mijn inloopspreekuur terecht?

Er gebeurt veel in ons leven. Zo is een vast baan geen zekerheid meer, tegelijkertijd zoeken wij steeds meer in een baan. Wij willen ons niet meer kapot werken, maar wat willen wij wel met ons werk? Een relatie is niet altijd makkelijk en regelmatig hard werken. Hoe hou je, je relatie goed en voorkom je een scheiding? Vroeger ging je elke weekend met je vrienden uit, nu zie je ze alleen met verjaardagen. Hoe houdt je goed contact met je vrienden? Hoe bepaal je, je koers tijdens leven veranderende gebeurtenissen, zoals vaderschap, werkloosheid, pensioen, scheiding of verlies van een dierbare? Niet alleen mannen maar ook vrouwen, dochters, ouders of vrienden met vragen over een man in hun leven zijn welkom.

Praktische informatie

Ben je nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen? Kom dan langs bij mijn gratis inloopspreekuur elke tweede dinsdag van de maand. De eerstvolgende inloopspreekuur is op dinsdag 10 april van 20.00 – 21.00 uur in Wijkcentrum Daalmeer.

Adres en bereikbaarheid

Het inloopspreekuur wordt gehouden op het volgende adres:

Wijkcentrum Daalmeer
Johanna Naberstraat 77b
1827 LB  Alkmaar

Bij het wijkcentrum is  genoeg parkeergelegenheid voor auto’s en fietsen. Tevens is het wijkcentrum goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Bus 2, 3 en 4 stoppen binnen 500 meter van het wijkcentrum. Voor bus 2 kunt u uitstappen bij halte Laan van Parijs en  voor bus 3 en 4 bij halte Ardennenstraat.

Over Mij

Ik ben Raoul Vries, eigenaar van Moedige Mannen coaching. Ik coach mannen op het gebied van zelfontwikkeling, stress en burn-out. Los van het coachen blog ik ook over persoonlijke ontwikkeling voor mannen. Dit doe ik tweewekelijks via Moedige Mannen blog en ik schrijf artikelen voor mannenmagazine Manners. Mijn missie is om mannen te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling, zodat zij het beste uit hun leven kunnen halen.