Moedige Mannen blog

Moedige Mannen blog was de voorloper van Moedige Mannen coaching. In de afgelopen 5 jaar heb ik meer dan 80 artikelen geschreven. Deze blijven beschikbaar op de website zodat iedereen die meer wil weten over mannen dit kan vinden.

Onderzoek Staat van de Man anno 2020

In 2019 en 2020 heb ik een uitgebreid wetenschappelijk onderzoek gedaan naar het zelfbeeld van mannen. In dit onderzoek kwam onder andere het zelfbeeld, het manbeeld, eenzaamheid, intieme relaties en emoties van mannen naar voren. Het is een wetenschappelijk betrouwbaar en valide onderzoek dat veel inizcht geeft in het zelfbeeld van mannen. Meer informatie over het onderzoek kan je via de volgende link vinden.

Over mij

Raoul Vries

Ik wil persoonlijke ontwikkeling voor mannen stimuleren en toegankelijker te maken. Door mijn eigen ervaring en onderzoek ben ik erachter gekomen dat er weinig bekend is over persoonlijke ontwikkeling voor mannen. Ik ben ervan overtuigd dat elke man baat heeft bij persoonlijke ontwikkeling. Vanaf eind 2021 ben ik afgestudeerd Toegepast Psycholoog. Om mijn kennis te delen en persoonlijke ontwikkeling onder mannen bespreekbaar te maken ben ik de Moedige Mannen blog begonnen.